Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Το έπιασε το νόημα

Ακόμα ένα κάλεσμα του προέδρου Απόστολου Παπουτσάκη προς τον κόσμο, αλλά αυτή τη φορά με μια σημαντικό διαφορά: Απευθύνθηκε πρώτα στους οπαδούς του Εργοτέλη και στη συνέχεια στους φιλάθλους της Κρήτης.

Η δήλωση: «Θα ήθελα για ακόμη μία φορά να απευθυνθώ στους οπαδούς του Εργοτέλη και στους φιλάθλους όλης της Κρήτης, με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή στο Παγκρήτιο στάδιο. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού και βαθμολογικής απώλειας.
Μόνο η νίκη θα μπορέσει να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα μας κάνει να δούμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της χρονιάς, που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε! Μας περιμένει μια μάχη, από την οποία θα βγούμε νικητές μόνο αν είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι. Σας καλώ όλους να δημιουργήσουμε καυτή ατμόσφαιρα στο Παγκρήτιο στάδιο και να ωθήσουμε την ομάδα μας στη νίκη. Το έχουμε, άλλωστε, ξανακάνει και μπορούμε να το επαναλάβουμε. Είμαι βέβαιος για αυτό, όπως και για το ότι θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί με το σφύριγμα της λήξης.
Κλείνοντας, θα ήθελα να υποσχεθώ ότι θα κάνω τα πάντα, προκειμένου να μη βρεθούμε ποτέ ξανά στο μέλλον σε αυτή τη θέση. Και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την υπόσχεση πραγματικότητα».