Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Δεν προπονήθηκε ο Μπούντιμιρ


Κρυωμένος επέστρεψε από την Κροατία ο Μάριο Μπούντιμιρ με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί σήμερα. Η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία, ενώ σε ετοιμότητα εν όψει Παναθηναϊκού θα βρεθεί και ο Μάρις Βερπακόφσκις, παρά το γεγονός ότι ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Μόνος του γυμνάστηκε και ο Μπέτο, η κατάστασή του οποίου θα ξεκαθαρίσει το Σαββατοκύριακο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ έχει υποστεί θλάση.

Στην ενδεκάδα του Εργοτέλη απέναντι στον Παναθηναϊκό θα επιστρέψει ο Ντιέγκο Ρομάνο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Ενδιαφέρον για Γιαννάκη Παπαδόπουλο


Ο Γιάννης Παπαδόπουλος του Ολυμπιακού είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να αποτελέσει την «εξαιρετική περίπτωση» ώστε να πραγματοποιήσει τελικά ο Εργοτέλης χειμερινή μεταγραφή.

Ο 20χρονος μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζίκο, ο οποίος ζήτησε να παραχωρηθεί δανεικός και ο Εργοτέλης είναι μία από τις τέσσερις ομάδες της Super League που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο νεαρός μέσος μετακινήθηκε το καλοκαίρι του 2008 από τον Ηρακλή στον Ολυμπιακό και έκτοτε έχει 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τρεις στο Κύπελλο, δύο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κα μία στη φάση των ομίλων.

Επιστρέφει ο Βέρπα, φιλικό με Χερσόνησο


Επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, έπειτα από την πενθήμερη άδειά τους. Μόνο τρέξιμο περιελάμβανε το πρόγραμμα, ώστε να μπουν όλοι σταδιακά σε ρυθμούς. Ο Βερπακόφσκις ήταν πολύ καλύτερα και πιθανότατα θα είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ στις 6 Γενάρη, ενώ ακόμα δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Μπέτο (θλάση).

Την Τετάρτη 30/12 ο Εργοτέλης θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Χερσόνησο στις 4 το απόγευμα.

Κάτι είναι και αυτό


Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και χαρά!

Ο Νίκος Καραγεωργίου ήταν ο καλεσμένος στη χθεσινή εκπομπή της ΕΡΤ για την ποδοσφαιρική ανασκόπηση του 2009. Επιτέλους, ας αρχίσουν να ξεφεύγουν από το «κέντρο». Υπάρχει και αλλού ποδόσφαιρο και καλές προσπάθειες.

Όπως παραδέχθηκε ο Καραγεωργίου, μεταγραφή θα γίνει μόνο εφόσον βρεθεί κάτι εξαιρετικό για τη μεσαία γραμμή.
Για έναν παίκτη, δηλαδή, σαν τον Τζούνιορ, που θα μπορεί και να κόβει και να ελέγχει το ρυθμό με στοιχεία από Ρομάνο...