Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Πένθος...

Δεν μπορείς να γράψεις και πολλά. Τα άσχημα μαντάτα ήρθαν το βράδυ της Τετάρτης, χθες. Η μητέρα του Μιχάλη Φραγκουλάκη δεν άντεξε και μαζί του πενθεί όλος ο Εργοτελίτικος κόσμος. Η ζωή είναι πάνω από ποδοόσφαιρο, πάνω από μπάλα, πάνω από ειδήσεις. Δεν έχουμε διάθεση, θα τα ξαναπούμε την Κυριακή. Συγχωρέστε μας, αλλά...

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Άδεια από σήμερα


Ξεκίνησε ήδη η άδεια των Χριστουγέννων για τους παίκτες του Εργοτέλη, οι οποίοι προπονήθηκαν σήμερα το πρωί και θα επιστρέψουν την Κυριακή, δέκα μέρες πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Ο Βερπακόφσκις πιθανότατα θα είναι έτοιμος, ενώ θα λείψει ο Ρουμπάκης με κάρτες.

Μήνυμα…


Ετοιμος να κόψει τον αέρα οποιουδήποτε βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα είναι ο Απόστολος Παπουτσάκης. Το μήνυμα θα σταλεί αρχικά στην οικογένεια Δασκαλάκη και από εκεί θα διοχετευτεί και στους υπόλοιπους. Πριν από ένα χρόνο ήταν ο Γραμμόζης εκείνος που δημιούργησε πρόβλημα. Ο «Γερμανός» έφυγε και ο Εργοτέλης μόνο ζημιωμένος δεν βγήκε. Με τις 150.000 ευρώ της Ομόνοιας αποκτήθηκε ο σταθερότερος Μπέτο.

Οσο για τη θέση του τερματοφύλακα, οι Αθανασίου και Πόζα αξίζουν να φορούν τη φανέλα του Εργοτέλη, ενώ από πίσω έρχεται και ένα δικό μας παιδί. Ο Καβουσάκης.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Θλιβερό (και μόνο) γεγονός

Επειδή το είδαν πολλοί, κυρίως στα επίσημα του Παγκρητίου, οφείλω να το καταγράψω. Ο πατέρας του Σήφη Δασκαλάκη πέρασε τα κάγκελα πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στάθηκε μπροστά στη φυσούνα και μιλούσε σε έντονο ύφος εξαπολύοντας επίθεση κατά πάντων με αφορμή το γεγονός ότι ο γιος του δεν βρισκόταν στη βασική ενδεκάδα.

Οποιος βάζει την πάρτη του πάνω από την ομάδα, ας μας αδειάσει τη γωνιά. Ο Εργοτέλης είναι πάνω από όλα ομάδα. Οποιος δεν θέλει ας πάει αλλού να δει τη… γλύκα.

Αυτό που φοβόταν


Ο,τι ακριβώς έλεγε ο Καραγεωργίου όλη την εβδομάδα έγινε και ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Παγκρήτιο με 2-0. Οσα τόνιζε όλη την εβδομάδα στους παίκτες του να προσέχουν, αυτά ουσιαστικά έγιναν, με τον Βλάνταν Ιβιτς να κάνει πάρτι. Για πρώτη φορά φέτος ο Εργοτέλης δέχεται δύο σερί ήττες, ενώ με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων δικομάζεται στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Προσοχή και ψυχραιμία λοιπόν...

"Σκασμένος"

«Σκασμένος» μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Απόστολος Παπουτσάκης δεν πήγε στα Χανιά για την εκδήλωση που είχε προγραμματίσει για το βράδυ του Σαββάτου ο «Γαλανόλευκος Φάρος». Αντίθετα, ο Νίκος Καραγεωργίου έκανε το ταξίδι.