Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Αναγνώριση...

Η αναγνώριση για έναν παίκτη του βεληνεκούς του Μάρις Βερπακόφσκις δεν σταματάει. Το έγκυρο διεθνές Goal.com σε θέμα του που ανέβηκε πριν από λίγες ώρες αναφέρθηκε στα δέκα κορυφαία «χτυπήματα» επιθετικών στα προκριματικά των EURO. Σε αυτά συμπεριλαμβάνει και τον Βάρπα, ο οποίος οδήγησε τη λετονία στην πρόκριση του EURO 2004.
TO LINK ΕΔΩ

Τεσσεράμισι χρόνια μετά

Ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας για πρώτη φορά έπειτα από της 5 Φεβρουαρίου 2006. Τότε ήταν για τοπ πρωτάθλημα της Β’ εθνικής και το παιχνίδι είχε γίνει στο ΕΑΚ Βόλου και όχι στο Πανθεσσαλικό που θα γίνει την Κυριακή. Τελικό αποτέλεσμα 1-1. Ο ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου όπως λεγόταν τότε είχε ανοίξει το σκορ με τον Μπουέλε στο 30’ και για τον Εργοτέλη είχε ισοφαρίσει ο Κοιλιάρας στο 76’. Από την αποστολή εκείνου του αγώνα δεν έχει μείνει κανένας πλέον στον Εργοτέλη πλην του «προπονητή».
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πόζα, Κορδονούρης, Σταυρακάκης (71’ Χάγκεν), Μίχος, Κένεντι, Κοιλιάρας, Σουτζής, Μαρκόφ, Μελισσάς, Νατσέφσκι (88’ Κεφαλούκος), Ογκουνσότο. * Η φωτό είναι από εκείνο το ματς. Σουτζής, Ογκουνσότο και Μπουέλε, ο οποίος την επόμενη χρονιά ήρθε στον Εργοτέλη. Μετά εξαφανίστηκε. Κυριολεκτικά…

Ποιος Βέρπα; Ο Μπούντιμιρ

Στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου ο «προπονητής» ρωτήθηκε όπως είναι λογικό για τις εμφανίσεις του Βερπακόφσκις με τη Λετονία. Ποια ήταν η απάντησή του; «Αυτό που με απασχολεί με τους ποδοσφαιριστές μου είναι η εικόνα που δείχνουν όταν βρίσκονται στον Εργοτέλη. Είναι σημαντικό που ο Βερπακόφσκις έβαλε γκολ και είχε καλή απόδοση στα παιχνίδια που έδωσε η Εθνική του ομάδα. Θα τον βοηθήσει ψυχολογικά για να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος. Ο Μάρις δεν έχει δώσει ακόμα αυτά που μπορεί στον Εργοτέλη, ωστόσο πιστεύω ότι φέτος θα είναι καλύτερος από πέρσι. Ο Μπούντιμιρ σε όλες τις προετοιμασίες καθυστερούσε να βρει το ρυθμό του. Είναι θέμα χρόνου να ξαναδούμε τον γνωστό Μπούντιμιρ, ο οποίος είναι βαρόμετρο για την ομάδα μας».
Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό, ο «προπονητής» εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Αντιμετωπίζουμε μια σοβαρή και δυνατή ομάδα που χρειάζεται προσοχή και έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι που έδωσε με τον Πανιώνιο. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει ρόλο στο πρωτάθλημα. Θα γίνει «μάχη» και είμαι αισιόδοξος ότι θα φύγουμε νικητές από το γήπεδο».

Προεδρικό μήνυμα

Ο Απόστολος Παπουτσάκης πήγε χθες Πέμπτη στην προπόνηση της ομάδας και μετά από αρκετές μέρες μίλησε στους παίκτες. Όχι σε όλους, αλλά στους αρχηγούς. Το μήνυμά του ξεκάθαρο: «Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα κάτω από την 7η θέση! Θα τα ξαναπούμε» είπε στους Τζούνιορ, Χίμπλινγκερ, Φραγκουλάκη και Δασκαλάκη. Ως εδώ καλά και ξηγημένα από τον πρόεδρο, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι τους είχε καλομάθει όλους με τα πριμ που έδινε σχεδόν σε κάθε νίκη.
Το φοβερό στην ιστορία, όμως, είναι ότι δεν πέρασε ούτε μισή ώρα από το τέλος της προπόνησης και η ομιλία του προέδρου στους τέσσερις αρχηγούς είχε ήδη ανέβει σε σάιτ.
ΥΓ: Είπαμε ρε μάγκες να έχετε κολλητούς στα ΜΜΕ, αλλά μην το κάνετε τόσο προφανές. Έτσι… μοντέλο;

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Καλόπουλος στο Βόλο

Ο Δημήτρης Καλόπουλος το ΣΔΠ Μακεδονίας θα διευθύνει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με βοηθούς τους Μποζατζίδη και Δημόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.
Τα αποτελέσματα με τον Καλόπουλο
2004-05: Εργοτέλης – ΟΦΗ 0-1, Εργοτέλης – Καλλιθέα 1-1, Εργοτέλης – Πανιώνιος 0-3, Εργοτέλης – ΑΕΚ 0-1.
2006-07: Εργοτέλης – Παναθηναϊκός 0-1
2007-08: Εργοτέλης – Ατρόμητος 0-0
2008-09: Εργοτέλης – ΑΕΚ 1-1, Παναθηναϊκός – Εργοτέλης 2-3
2009-10: ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης 1-0, Εργοτέλης – ΑΕΚ 2-2
Στο περσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Παγκρήτιο ο Καλόπουλος είχε ανακαλύψει πέναλτι πάνω στον Σκόκο, με το οποίο η ΑΕΚ είχε ισοφαρίσει σε 2-2.

Το παιδι δεν κανει για τον Εργοτελη...

Maris Verpakovskis. Η μεγαλυτερη διαφημιση του Εργοτελη στο εξωτερικο. Στον "προπονητη" παντως δεν κανει...

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Διοικητικό Συμβούλιο Ερασιτέχνη

Με την παρουσία περισσότερων από 15 μελών της διοίκησης συνεδρίασε πριν από λίγο το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο. Το παρών έδωσαν και τα νέα μέλη, τα οποία έδειξαν διάθεση για δουλειά και ελπίζουμε αυτό να μην είναι παροδικό, Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση συζητήθηκαν:
1. Αρμοδιότητας της Ακαδημίας και ενημέρωση των υπευθύνων του προσωπικού.
2. Εγγραφές Ακαδημίας
3. Τεχνικές εκκρεμότητες
4. Θέματα μάρκετινγκ
5. Εισιτήρια διαρκείας.
Όπως και να έχει ο Απόστολος Παπουτσάκης έχει δείξει πλέον διάθεση να αναδιοργανωθεί η ακαδημία και να οργανωθεί σωστά η κατάσταση στο Μαρτινέγκο.

Κόσμος και κοσμάκης στο Μαρινέγκο. Σε λίγο λεπτομέρειες…

"Καλύτεροι... "

«Αισιοδοξώ ότι θα εμφανιστούμε καλύτεροι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η πίεση θα είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και σίγουρα ο Εργοτέλης πρέπει να είναι καλύτερος». Αυτό δήλωσε σήμερα στον “Athleticradio” ο Δημήτρης Ορφανός. Μια μέρα μετά το φιλικό 3-0 επί του Πλατανιά. Ο Ορφανός πέτυχε δύο γκολ και το άλλο προήλθε από αυτογκόλ. Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Χϊμπλινγκερ, Σασιασβίλι και προληπτικά ο Λεάλ. Ο Ουρουγουανός θα είναι έτοιμος να παίξει την Κυριακή στο Βόλο, ενώ πιθανότατα το ίδιο θα γίνει με τον Χίμπλινγκερ. Την Τετάρτη επιστρέφει ο Βερπακόφσκις.
ΥΓ: Παραδόξως, ο Ορφανός δεν ρωτήθηκε… για τον ΟΦΗ!!!