Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Έτσι τους γλέντησε ο Λεάλ

Με αυτό το γκολ κάρφωσε ο Λεάλ τον Πανιώνιο στο περσινό ματσάκι. Δείτε το βίντεο.

Κουιζάκι...

Ποιό μέλος του ιατρικού επιτελείου της πρώτης ομάδας αποχωρεί και για ποιον λόγο; Προσπαθώ να διασταυρώσω τον υπαίτιο και θα επανέλθω με λεπτομέριες... 

Με Σασιασβίλι στην αποστολή

Παρά την αποβολή του στο φιλικό με την Ντε Γράαφσαπ, ο Γκεόργκι Σασιαβίλι δεν τιμωρήθηκε αφού δεν έφτασαν στην ΕΠΟ σχετικά έγγραφα. Ο "προπονητής" τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των 19 παικτών που ανακοίνωσε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Ταξιδεύουν και θα δούμε...

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες κάνουν λόγο για έναρξη του πρωταθλήματος με πέντε αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο. Η αποστολή του Εργοτέλη "πετάει" από το Ηράκλειο στις 14.30 σήμερα Σάββατο μαι θα επιστρέψει το βράδυ της Κυριακής μετά το ματς με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη.
Υπενθυμίζουμε ότι έχουν ματαιωθεί οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Καβάλα, ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου και Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης. 

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ξεκίνημα στη Ν. Σμύρνη


Το μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι απλώς μια έκφραση της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα. Κουτσά – στραβά και αφού κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία κάθαρσης στο ποδόσφαιρο, οδεύουμε προς την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Και μην περιμένετε 8 ματς. Λάθος! Με έξι ή πέντε ματς θα ξεκινήσει η σεζόν. Μετά την πρώτη Σεπτέμβρη θα ξέρουμε τους αντικαταστάτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, επομένως πλήρη αγωνιστική θα έχουμε το Σ/Κ 10 και 11 Σεπτέμβρη, δηλαδή στη 2η αγωνιστική.
Με τα τωρινά δεδομένα, ο Εργοτέλης θα αναχωρήσει το Σάββατο για την Αθήνα, καθώς την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19.15.

Το πάρε – δώσε στα γρήγορα

Καλοκαίρι με μπόλικες αλλαγές στο ρόστερ ήταν αυτό που πέρασε για τον Εργοτέλη. Για τις αποχωρήσεις πάντως δεν στενοχωρήθηκαν και πολλοί. Δασκαλάκης, Ρουμπάκης, Ορφανός, Βερπακποφσκις και Αλεξόπουλος μας αποχαιρέτησαν στη λήξη της προηγούμενης σεζόν και στη θέση τους αποκτήθηκαν οι Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Νταντόμο, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης και Ευαγγέλου, ενώ τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν οι Μπρούνο και Μπουχαλάκης.

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Πέρασε ένας χρόνος

Ιδιαίτερες συνθήκες και υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια που με τη δική σας συγκινητική στήριξη ξεκίνησα πριν από σχεδόν δύο χρόνια. Η τελευταία διακοπή στην επικοινωνία μας μέσα από αυτό εδώ το ιστολόγιο κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο. Το ξέρω ότι η συνέπεια είναι το μεγαλύτερο προσόν όταν έχεις δημιουργήσει κάτι για να μεταφέρεις ειδήσεις, αλλά δεν είμαι και επαγγελματίας… Συγχωρείστε μου λοιπόν αυτή την ασυνέπεια και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην σταματήσω ξανά. Περίμενα πολύ αυτή τη στιγμή της επιστροφής και η αλήθεια είναι ότι μετρούσα αντίστροφα. Για το λόγο αυτό και δεν διέγραψα το blog. Καλώς σας βρήκα και πάλι και καλή αγωνιστική χρονιά.