Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Χωρίς Λεάλ, Ολίσε, Καρελη και Χαντί

 Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό. Όπως έγινε και την περασμένη εβδομάδα με την ΑΕΚ, εκτός έμειναν οι τραυματίες Λεάλ και Ολίσε, αλλά και οι Καρέλης και Χαντί που επαιξαν στο ΟΑΚΑ αλλά δεν έδειξαν τίποτα το ιδιαίτερο. Στην αποστολή επέστρεψε ο Κατσικοκέρης ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στους 19 ο Ρέντζας.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Να η μεταγραφή από τον συμπολίτη

"Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας για την περεταίρω βελτίωση των υποδομών της και την ενίσχυση των Τμημάτων Εκπαιδευόμενων Ποδοσφαιριστών ανακοινώνει.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Δυστυχώς... απογοήτευσαν

Δεν αξιοποίησαν την ευκαιρία Καρέλης και Χαντί, που έπαιξαν μισή ώρα και 22 λεπτά αντίστοιχα. Ο "προπονητής" τους χρησιμοποίησε, αλλά πέρασαν παραπάνω από απαρατήρητοι.

Ώρα Μίκη... 21.00

Πάμε Παγκρήτιο. Όλοι στις 9 το βράδυ στο στάδιο για τη μεγάλη συναυλία της λαϊκής ορχήστρας Μίκη Θεοδωράκη. ο Εργοτέλης θα τιμήσει τον κορυφαίο Μίκη και θα θυμίσει

Αυτά δεν γίνονται!!!

Η ανικανότητα του Μπούντιμιρ να ευστοχήσει σε μια από τις τρεις κλασικές ευκαιρίες του, τα βαριά (λόγω ηλικίας προφανώς) πόδια του Μπέτο και το ότι ο Εργοτέλης έπαιζε με δέκα παίκτες σε όλο το ματς