Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν μπορεί...

Με το αριστερό μπήκε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας η Κ20 του Εργοτέλη με ήττα4-1 στην έδρα του Πανιωνίου. Το πλέον ανησυχητικό στην ιστορία είναι ότι αγωνίστηκαν δύο επαγγελματίες (Ευαγγέλου, Μπουχαλάκης) και ακόμα δύο παιδιά...

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση με τους οργανωμένους

Στη συνέντευξή του στη nova ο Απόστολος Παπουτσάκης αποκάλυψε ότι το απόγευμα της Πέμπτης συναντήθηκε με τους οργανωμένους οπαδούς του Εργοτέλη. Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε για το περιεχόμενο της συνάντησης και θα περιμέναμε και επίσημες ανακοινώσεις από όλες τις πλευρές. 

Ο Μίκης των αγώνων και της δημοκρατίας

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διοίκησης Παπουτσάκη είναι η διοργάνωση της συναυλίας του Μίκη Θεοδωράκη. Ακόμα βέβαια δεν έχουμε κάποια επίσημνη ανακοίνωση από τη διοίκηση όμως τη συναυλία έχουν προαναγγείλει οι "Φίλοι Μίκη Θεπδωράκη" μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Πλησιάζει το Σάββατο

Το φιλικό με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ το Σάββατο το απόγευμα στις 7 πλησιάζει και μαζί αυξάνεται η αγωνία μας. Το πως θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες στο πρώτο φετινό μεταξύ τους ματς έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο καραγεωργίου  έχει μέχρι τώρα όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και με δεδομένο ότι ακολουθούν πολύ δύσκολα επίσημα ματς θα παρατάξει την καλή ενδεκάδα. Το ζήτημα βέβαια είναι να γίνουν τα παθήματα - μαθήματα. Για να δούμε τις επιλογές του εν όψει ΠΑΟΚ, τον οποίο σεβόμαστε υπερβολικά... 

Σημασία...

Σημασία δεν έχει ποιοί, αλλά τι και γιατί... 

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια!

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης εξελέγει παμψηφεί στη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας. Πολλά είναι τα συγχαρητήρια που δέχεται, όπως και πολλές είναι οι επίσημες ανακοινώσεις συγχαρητηρίων από όλη την Κρήτη. Να ευχηθούμε κι εμείς καλή επιτυχία στη θητεία του. 

Έτοιμος για την προεδρία

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ο Απόστολος Παπουτσάκης θα εκλεγεί στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας. Ελπίζουμε ο ρόλος του να βοηθήσει στην προσπάθεια να καθαρ'ισει το ποδόσφαιρο και βέβαια να θωρακίσει τον Εργοτέλη από παράγοντες που συχνά επιχειρούν να τον βλάψουν.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ευχαριστώ πολύ!

Ρε παιδιά, με σκλαβώνετε... Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση και ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναδιακόψω αυτή την προσπάθεια... Ακόμα και από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο(!!!!!!!!!!) έχουμε καθημερινούς επισκέπτες. Και με την ευκαιρία, ας αφιερώσουμε ένα παλιό τραγουδάκι με... βαθύ νόημα σε κάποιους ξένους παίκτες της ομάδας.

Μεταγραφή από το παράθυρο

Βασίλης Ρέντζας λοιπόν. Αυτή είναι η μεταγραφή για την οποία είχαν πιάσει κάτι ψιλά οι... κεραίες μας στο "Ελ. Βενιζέλος" πριν από λίγες ημέρες και το είχαμε γράψει σε σχετική ανάρτηση. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός είχε συμμετοχές πέρσι στην ΑΕΛ επί Κωστένογλου, αλλά δεν φέτος δεν δέχθηκε να πάει δανεικός και έτσι έμεινε ελεύθερος...

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Το Σάββατο το πρώτο τεστ

Είναι μια πραγματικότητα ότι τα δύο επίσημα παιχνίδια με τον ΟΦΗ θα έχουν εντελώς διαφορερικό χαρακτήρα σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα της σεζόν.  Η πρώτη κόντρα των δύο ομάδων θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια φιλικού ματς. Το ζήτημα είναι πως θα χειριστούν οι προπονητές αυτό το τεστ. θα παίξουν με τις καλές ενδεκάδες τους ή θα φροντίσυν να κρύψουν πράγματα μιας και το επίσημο παιχνίδι ακολουθεί σε ένα μήνα. Για να δούμε... Από τον Εργοτέλη πάντως περιμένουμε να δούμε πως θα διαχειριστεί ο καραγεωργίου τα όσα είδε στη Ν. Σμύρνη, πως θα επιβραβεύσει κάποιους και πως θα τιμωρήσει κάποιους άλλους. Άντε, γιατί η υπομονή για πολλούς εξαντλείται. Ξενύχτια, ποτά, τσιγάρα, παραβιάσεις ωραρίων κλπ είναι για μερικούς στη ημερήσια διάταξη.

Στην Ελπίδων

Διπλή εκπροσώπηση για τον Εργοτέλη στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων με τον Χρήστο Χρυσοφάκη και τον Νίκο Καρέλη. Παρόλα αυτά κανένας από τους δύο δεν χωρούσε στην αποστολή του Εργοτέλη για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αφιέρωση...


Κάποιοι δεν πείθουν

Ισόπαλοι 3-3 με τη Χερσόνησο αναδείχθηκαν σήμερα όσοι δεν αγωνίστηκαν χθες (συν τον Κυριακίδη)  στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Το τελικό σκορ φανερώνει ότι οι κυρίως νεαροί τα πάνε καλά από τη μέση και μπροστά, αλλά η άμυνα μπάζει νερά.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Εκτεταμένα στιγμιότυπα...

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα με τον Πανιώνιο. Εξαιρετική δουλειά από το kretaworldbasket.gr

Η εικόνα της πρεμιέρας

Ο βαθμός της ισοπαλίας στη Ν. Σμύρνη τουλάχιστον δεν χαρακτηρίζει αποτυχημένη την πρεμιέρα για τον Εργοτέλη. Ο "προπονητής" εκτέθηκε σε μεγάλο βαθμό από τις βασικές επιλογές του, όπως η παρουσία 3 αμυντικών μέσων (Μπέτο, Ζούνιορ και Ολίσε). Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η παρουσία μόνο ενός έλληνα στην ενδεκάδα, παρότι η ομάδα έχει πολύ ελληνικό, αλλά και κρητικό στοιχείο. Οι αλλαγές των Φραγκουλάκη (περισσότερο) και Λεάλ (λιγότερο) έδειξαν ότι ο Εργοτέλη πρέπει να παίζει έτσι και εκτός έδρας και όχι μόνο στο Παγκρήτιο. 
Για να δούμε τι... ψάρια έπιασαν στην πρεμιέρα όσοι παίκτες αγωνίστηκαν.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Από τ' ολότελα...

Με ισοπαλία 2-2 κόντρα στον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα ο Εργοτέλης.

Κάτι ψήνεται...

Οι κεραίες μας στο "Ελ. Βενιζέλος" έπιασαν ότι ψήνεται μεταγραφή στον Εργοτέλη. Για να δούμε...