Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Πάμεεεεεεεεε


Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι του Εργοτέλη στο παγκρήτιο άρχισε σήμερα με την έκδοση των εισιτηρίων. Στα 20 ευρώ η γενική είσοδος, κάτι που σημαίνει ότι δικαιώνονται όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας...
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας στην αγορά του εισιτηρίου και στην είσοδο. Έχουν αυστηροποιηθεί τα πράγματα και καλό θα είναι να είμαστε όλοι υπομονετικοί. Αρκεί βέβαια να τηρηθούν οι νόμοι σε όλα τα γήπεδα. Πάμεεεεεεε, ας γίνει το Παγκρήτιο Μαρτινέγκο.

"Σε κυκλοφορία τέθηκαν σήμερα τα εισιτήρια της αναμέτρησης ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10/09/2011 (19.30) στο Παγκρήτιο Στάδιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.
Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 20 ευρώ, ενώ για τα παιδιά έως 15 ετών θα είναι δωρεάν.
Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι για την έκδοση του εισιτηρίου και κυρίως για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η προσκόμιση και η επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, λόγω της πλήρους εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Σημεία διάθεσης:
Γραφεία ΠΑΕ: Στεργιογιάννη 1: Τρίτη – Παρασκευή: 09.30 – 14.30 & 17.30 - 20.30.
Γήπεδο Μαρτινέγκο: Τρίτη – Παρασκευή: 09.00 – 21.00.
Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου." λέει η ανακοίνωση