Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Το μήνυμα του Εργο...λάβου


Στο e-mail του blog έφτασε αυτό το μήνυμα με την πρόταση να δημοσιευτεί. Αφού το περιεχόμενο δεν είναι υβριστικό, το αναρτούμε.

«Παρακολουθώντας στο συνδρομητικό κανάλι μετά το τέλος του αγώνα μας με τον ΠΑΟΚ τη συνέντευξη Τύπου, με εξέπληξε (αν και δεν θα έπρεπε), η πρώτη ερώτηση προς τον Καραγεωργίου. Μια ερώτηση που έγινε αντικείμενο κριτικής από τους παρουσιαστές  του συνδρομητικού. Επιστρέψτε μου να εκφραστώ με αφορμή τον χαρακτηρισμό δημοσιογράφου ότι ο Εργοτέλης ήταν άνοστος. "Στην Ελλάς του 2000 γίναν όλοι Βασιλιάδες, λαϊκοί τραγουδιστάδες", λέει το κλασικό άσμα. Ή μήπως γίνανε όλοι… σεφ. Ναι, ναι, όλοι γίνανε σεφ. Βοήθησε βέβαια και η τηλεόραση. Οι περισσότεροι τουλάχιστον απέκτησαν άποψη περί των γεύσεων. Τι είναι νόστιμο, τι είναι ΑΝΟΣΤΟ.  Και κάποιοι αισθάνονται τόσο σίγουροι για το ταλέντο τους στη γευσιγνωσία, που δεν έχουν πρόβλημα να την εκφράσουν και δημόσια αδιαφορώντας για το πόσο εύκολο είναι να γίνουν περίγελος. Μήπως πρώτη φορά θα είναι;
ΥΓ: Αντιλαμβάνομαι ότι ο Εργοτέλης αρχίζει και ενοχλεί. Αλλά αν θέλουν κάποιοι σώνει και καλά να προσδιορίσουν την ομάδα με όρο που παραπέμπει σε γεύμα, τότε μάλλον ο Εργοτέλης πέφτει σε πολλούς δύσπεπτος και όχι ΑΝΟΣΤΟΣ.
ΥΓ2: Βέβαια πολλοί είναι εκείνοι που (ακόμα) δεν πληρώνουν φόρους για τα ατοπήματα που γράφουν και λένε. Μήπως να το ξανασκεφτούν οι Κυβερνώντες (πλάκα κάνουμε).
ΥΓ3: Ευτυχώς που δεν έχει συσταθεί αστυνομία του Τύπου, γιατί κάποιοι συμπολίτες μας θα είχαν καταδικαστεί. Και η χειρότερη τιμωρία για αυτούς θα ήταν να παρακολουθούν από κοντά όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Εργοτέλη που έρχονται.


Με εκτίμηση
Ο Εργο…λάβος»