Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν μπορώ να τα κρατήσω άλλο μέσα μου (+ video)

Σε αυτή την ομάδα δεν μπορεί να ηρεμίσει κανείς. Πάνω που ήρθε η πρώτη νίκη και καλύφθηκε σημαντικό ποσοστό της χασούρας από την ήττα στην πρεμιέρα από τον Αστέρα Τρίπολης, πάει να δημιουργηθεί εσωτερικό θέμα. Τα καψώνια του «προπονητή» στον Βερπακόφσκις δεν πέρασαν απαρατήρητα. Μπορεί να κατηγορηθώ ως εμπαθής και προκατειλημμένος, αλλά μέσα από αυτό το ιστολόγιο γράφω πατώντας σε γεγονότα.
Την Κυριακή λοιπόν στον Πανθεσσαλικό ο «προπονητής» αφού σήκωσε 2-3 (τόσες έδειξε η κάμερα, δεν ξέρω αν ήταν και περισσότερες) φορές τον Λετονό για προθέρμανση, τελικά τον έβαλε στο 90’. Και απευθύνομαι σε σένα γιατί ξέρω ότι διαβάζεις. Ξέρω ότι σου αρέσει να μαθαίνεις τι γράφεται, τι λέγεται και τι σχολιάζεται. Γιατί ρε φίλε; Τι θέλεις να πετύχεις; Γιατί βγάζεις τέτοιο κόμπλεξ στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική προσωπικότητα που φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη; Ξέρεις ότι είμαι δίκαιος. Δεν τον γουστάρεις, δικαίωμά σου. Εσύ αποφασίζεις, αφού η διοίκηση σου έχει παραχωρήσει τα κλειδιά της ομάδας. Αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ξεφτιλίζεις έτσι έναν τέτοιο παίκτη. Τη στιγμή μάλιστα που γνωρίζεις ότι τέτοιες αποφάσεις μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στα αποδυτήρια. Εχεις παίξει μπάλα, το ξέχασες; Και κάτι ακόμα. Εχεις ιδέα τι σημαίνει «ψυχολογία ποδοσφαιριστή;». Τόσο για σένα, όσο και για τον κουμπάρο σου είναι έννοιες ΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΥΓ. Τέτοιες συμπεριφορές είναι λογικό να δημιουργούν θέμα και να δίνουν την ευκαιρία σε έντυπα ΓΑΤΑκια να σχολιάζουν και να κάνουν από τώρα, Σεπτέμβρη μήνα, λόγο για τάσεις φυγής του Βέρπα. Αλλά, τι να περιμένει κανείς από δεδηλωμένους οπαδούς του ΟΦΗ που έχουν το θράσος να σχολιάζουν τον Εργοτέλη σε ανυπόγραφες εφημερίδες. Ετσι, Μανολάκη;
ΥΓ2: Να ξέρεις ότι οι φωνές αυξάνονται. Δεν θα τολμήσεις να ξαναμιλήσεις για τον κόσμο της ομάδας. Και δεν θα ξαναπείς ότι δεν ακούς. Τώρα βλέπεις κιόλας. Είναι απέναντί σου. Και σε κάθε παιχνίδι θα αυξάνονται. Το μόνο που προσφέρεις πλέον είναι το τεράστιο κίνητρο σε κάθε Εργοτελίτη να έρθει στο γήπεδο. Να φωνάξει για την ομάδα του και να σε αποδοκιμάσει. Αν και περισσότερο σε τρελαίνει η αδιαφορία. Όχι η αποδοκιμασία. Οι φωνές αυξάνονται και θα αυξάνονται.
ΥΓ3: Δες αυτό το βίντεο για να καταλάβεις. Εμείς υπάρχουμε. Εσύ έχεις βαλτώσει.