Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Νίκο, μας βλέπουνε και μας ακούνε!

Μάλλον ο Καραγεωργίου βρισκόταν σε άλλο γήπεδο. Δεν εξηγείται αλλιώς η δήλωσή του στη συνέντευξη Τύπου, που άφησε άναυδους τους παρευρισκόμενους: «Επαιζε μια ομάδα Β΄ Εθνικής με μια ομάδα Α΄ Εθνικής. Αυτή ήταν η διαφορά στην απόδοση των δύο αντιπάλων. Ο Αστέρας ήταν μια ομάδα που στήθηκε μέσα στην εστία και το μόνο που έκανε ήταν να προσπαθεί να διώχνει την μπάλα».
Ο προπονητής του Εργοτέλη αποβλήθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι κάνοντας εξ αρχής δύσκολη την προσπάθεια της ομάδας να κερδίσει το βραβείο fair play. Βέβαια η συμπεριφορά του ήταν εντελώς Unfair στην αίθουσα Τύπου. Δεν είναι δυνατόν να μιλάς για τον φιλοξενούμενο λέγοντας ότι πρόκειται για ομάδα Β’ Εθνικής.
Για μια ακόμη φορά, πάντως, για τον Καραγεωργίου φταίνε… άλλοι: «Αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν οι διαιτητές που ανέβηκαν από την Β΄ Εθνική, ας έμεναν εκεί που ήταν. Διαφορετικά να έμεναν εκείνοι που έφυγαν».
Φοβερά πράγματα από έναν προπονητή που είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του σε όλη την προετοιμασία, με λίγες ποιοτικές προσθήκες και που ηττήθηκε στην πρεμιέρα από μια ομάδα με 15 νέα πρόσωπα. Από δικαιολογίες άλλο τίποτα. Δεν ξεκινάμε καλά…