Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Προσπάθεια αποπροσανατολισμού...

Τις τελευταίες ημέρες και εν μέσω του πλέον κρίσιμου διαστήματος, πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα κρίνει την παραμονή, οι φήμες διαδέχονται η μία την άλλη.

Οσο ανυποψίαστοι και να θέλουμε να είμαστε και να μην θέλουμε να δεχθούμε ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο δημιουργίας εσωτερικού προβλήματος στον Εργοτέλη, τα γεγονότα μας διαψεύδουν.
Έχουμε και λέμε…
Χωρίς να αναφέρουμε τα ΜΜΕ (κάτι που θα γίνει με το τέλος του πρωταθλήματος. Άλλωστε εμείς είμαστε με όλους και με κανέναν):


• «Ο Κώτσιος έκλεισε στον Εργοτέλη» (ποιος… φωστήρας κατάφερε να γράψει για μεταγραφή, ενώ ούτε ο ΠΑΣ ούτε ο Εργοτέλης ξέρουν σε ποια κατηγορία θα παίζουν, είναι τρομερό. Ποιος παίκτης θα κλείσει σε ομάδα που δεν ξέρει που θα παίζει; Δεν αποκλείουμε να γίνει η μεταγραφή, αλλά όταν αυτό γράφτηκε, δεν θα μπορούσε να υπάρχει θέμα. Οπότε πρόκειται για δημοσίευμα… τζόκερ!)
• «Ο Τσεσνάουσκις είπε όχι στον Εργοτέλη, γιατί κλείνει στον ΠΑΟΚ» (Το να φεύγει ο Τσεσνάουσκις δεν είναι καθόλου απίθανο, καθώς μένει ελεύθερος και θα «ζυγίσει» τις προτάσεις που θα δεχθεί. Αλλά, ακόμα δεν έχει γίνει η επίσημη πρόταση του Εργοτέλη, ώστε να προλάβει να την απορρίψει ο Λιθουανός, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κομβικό σημείο και ακόμα δεν έχει ασχοληθεί με σοβαρά θέματα όπως του προπονητή του. Με μεταγραφές θα ασχοληθεί από τόσο νωρίς;)
• «Ο Καραγεωργίου έχει κλείσει στην Ξάνθη» & «Η Καβάλα βλέπει Καραγεωργίου» (τα σχόλια δικά σας)
• «Ο Μπέτο φεύγει» (γνωστό εδώ και τρεις μήνες ότι επιστρέφει στη Βραζιλία και δεν θα ανανεώσει με τον Εργοτέλη. Ξαφνικά το θυμήθηκαν όλες οι μεγάλες εφημερίδες πέντε μέρες πριν από το ματς με τον ΠΑΣ).


Αυτά τα ολίγα, αλλά είπαμε. Μόλις τελειώσει αυτή η περιπέτεια της ομάδας θα βγάλουμε στη φόρα πολλά. Ποιοι μιλούν με ποιους, ποιοι ρεπόρτερ από το Ηράκλειο διαδίδουν εντέχνως στην Αθήνα αυτά που θέλουν και ποιοι παίκτες του Εργοτέλη λειτουργούν ως… γραφείο Τύπου δίνοντας χαρτί και καλαμάρι στους δημοσιογράφους τα πάντα για να κερδίζουν φωτογραφίες και καλούς βαθμούς στην αξιολόγηση.