Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Για πάντα στον Εργοτέλη!

«Ο Εργοτέλης είναι πολύ καλή ομάδα και εγώ θέλω να μείνω. Όμως πρώτα θα εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και μετά θα συζητήσουμε για το συμβόλαιο μου. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τον πρόεδρο αλλά θα πρέπει να περιμένουμε ώστε να οριστικοποιηθεί η παραμονή μας στην Σούπερ Λίγκα και μετά θα μιλήσουμε για εμένα»

Αυτή η σημερινή δήλωση του Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις στον "athletic" δείχνει δύο πράγματα: Το πόσο συνειδητοποιημένος επαγγελματίας είναι καθώς θεωρεί ότι ακόμα η ομάδα δεν έχει εξασφαλιστεί και βέβαια το πόσο θέλει να μείνει στον Εργοτέλη. Και αυτό είναι μεγάλο κέρδος για τον Εργοτέλη, όταν καταφέρνει να κερδίσει παίκτες τέτοιου βεληνεκούς.
Εφόσον στις 11 Απριλίου ο Εργοτέλης νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, τότε την επομένη ο Λιθουανός θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Εργοτέλη για δύο ή τρία χρόνια. Τόσο εκείνος, όσο και η γυναίκα του είναι πολύ ευχαριστημένοι από τους δέκα μήνες που βρίσκονται στην Ελλάδα και στο Ηράκλειο θέλουν να μείνουν για πολλά χρόνια ακόμα, καθώς θεωρούν ότι είναι το κατάλληλο μέρος για να μεγαλώσουν τον δίχρονο γιο τους και να αυξήσουν την οικογένειά τους.