Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Γελάνε και οι πέτρες κύριοι!

Για μία ακόμη φορά, η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικών συντακτών του Ηρακλείου απέδειξε πόσο δεν γουστάρει που ο Εργοτέλης βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκα αυτά τα χρόνια και προσπαθεί να βαδίσει σε στέρεες και πάνω από όλα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ βάσεις.

Εκτός του ότι είναι αντιδεοντολογικό να κρίνουν μια ομάδα τη στιγμή που είναι δεδηλωμένοι οπαδοί μιας άλλης ομάδας της πόλης, συνεχίζουν το δικό τους επικοινωνιακό παιχνίδι.
ΟΛΟΙ προσπαθούν να πλησιάσουν τον Παπουτσάκη λέγοντάς του «ό,τι θέλεις πρόεδρε, εμείς για την ομάδα» κλπ, αλλά από πίσω γίνεται χαμός. Τουλάχιστον τώρα αρχίζει και καταλαβαίνει ο πρόεδρος…
Εκτός από την καθημερινή απαξίωση του κόσμου του Εργοτέλη που επιχειρούν μέσα από άρθρα, αλλά και εκπομπές σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, χαρακτηριστικές είναι και οι μεταδόσεις τους. Το πάθος με το οποίο μεταδόθηκε το τρίτο γκολ του Ηρακλή (διακόπτοντας τη μετάδοση του ντέρμπι ΠΑΟ - ΟΣΦΠ) αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.
Δεν πειράζει, όμως, έχουν γνώση οι φύλακες και μόλις χρειαστεί θα μιλήσουν με ονόματα και περιστατικά. Και τότε, θα γελάσουμε εμείς περισσότερο. Ετσι κύριε @#$%#@;