Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Επιστροφή και Πανιώνιος



Αναρρώσαμε πλήρως και επιστρέφουμε. Μεσολάβησε η παραχώρηση του Ογκουνσότο στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο ο Νιγηριανός δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τη φανέλα του Εργοτέλη, Το καλοκαίρι ο ΟΦΗ θα δώσει το 1/3 της ρήτρας του και θα τον αποκτήσει. Εκτός και αν κάνει τραγικό δεύτερο γύρο. Πάντως, για τις άμυνες της Β’ Εθνικής είναι ό,τι πρέπει. Για όλο το παρασκήνιο της εν λόγω υπόθεσης θα επιστρέψουμε σε λίγες μέρες…
Στη συνέχεια ήρθε η ήττα με 4-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Καλή εμφάνιση, αλλά δεν φτάνει. Φτηνά λάθη στοίχισαν μια βαριά.
Επανερχόμαστε στα φρέσκα. Τον Πανιώνιο υποδέχεται αύριο στις 4.45 το απόγευμα ο Εργοτέλης, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει και πάλι σημαντικές απουσίες. Οι Μπέτο και Μπούντιμιρ έμειναν εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Ο Καραγεωργίου επέλεξε 21μελή αποστολή: Δασκαλάκης, Πόζα, Αθανασίου, Κορδονούρης, Ρομάνο, Σασιασβίλι, Γιαλούσης, Ρουμπάκης, Δημήτρης Κοιλιάρας, Ορφανός, Μπερτόσα, Φραγκουλάκης, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ, Γελαδάρης, Χρυσοφάκης, Τσεσνάουσκις, Καρέλης, Βερπακόφσκις, Λεάλ και Σιάκκας.