Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Κόουτς… χάσαμε!


Σε κακή μέρα ποδοσφαιριστές και Καραγεωργίου οδήγησαν τον Εργοτέλη στην ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο και μπήκαν πολύ παθιασμένα και δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν έκαναν οι κιτρινόμαυροι.

Η απόφαση να αγωνιστεί ο Κορδονούρης στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σασιασβίλι αντί του Χίμπλινγκερ «κόντυνε» τον Εργοτέλη που έχανε συνεχώς τις κεφαλιές μέσα στην περιοχή του. Σε μια από αυτές ο Κούσας στο 29’ ευστόχησε και σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα.
Ακόμα μια ατυχής επιλογή του Καραγεωργίου ήταν η αντικατάσταση του Βερπακόφσκις από τον Ογκουνσότο στο 70’, σε ένα σημείο που ο Λετονός είχε αρχίσει να ανεβάζει την απόδοσή του. Μοναδικός πραγματικός διασωθείς ο Τσεσνάουσκις, ο οποίος δεν… μάσησε από τον αγωνιστικό χώρο που ήταν (και δεν θύμιζε απλά) χωράφι.
Αυτή ήταν η τρίτη ήττα για τον Εργοτέλη στις 14 πρώτες αγωνιστικές, που είχε χάσει μόνο από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ελευθερόπουλος, Σκαρντοβέλι, Κούσας, Κώτσιος, Μαϊστόροβιτς, Γεωργιάδης (57’ Μεδρινός), Μπαλάφας, Μπουχάν (78’ Ανδράλας), Τζανής, Σαϊτιώτης, Κοντογουλίδης (80’ Μιχαλόπουλος).
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Γελαδάρης, Κορδονούρης, Μπέτο, Τσεσνάουσκις, Λεάλ (60’ Μπούντιμιρ), Ρομάνο (75’ Φραγκουλάκης), Ορφανός, Βερπακόφσκις (70’ Ογκουνσότο).